Meren jumalten palvonta on peräisin Khamin rannikolta mutta kultit ovat suosittuja myös delonien ja rannikon amarnalaisten keskuudessa. Myös meressä elävät liskomiehet tuntevat nämä jumalat. Meren jumalat eivät muodosta samanlaista kiinteää pantheonia kuin taivaan, maan ja pimeyden jumalat. Meren jumalten joukossa ei esimerkiksi ole yhtä selvää hallitsijajumalaa.

TRIOGENA on aaltojen, merenkulun ja kohtalon jumalatar. Hänet tunnetaan myös Onnettarena. Triogena on oikukas jumalatar, joka milloin antaa hyvää tuulta ja menestystä merimiehille, milloin taas yrittää tappaa heidät hirvittävällä myrskyllä. Triogenaa palvovat merenkulusta elantonsa saavat ihmiset, ja hänelle uhrataan aina, kun lähdetään satamasta. Delonit ja khamiitit palvovat Triogenaa myös merellisestä aspektista riippumattomana onnen ja kohtalon säätelijänä. Triogenan temppelit ovat kolmikulmaisia ja niissä on aina vesiallas. Delfiini on Triogenan tunnuseläin, ja hänet kuvataan simpukassa seisovaksi kauniiksi neidoksi.

LORKYM on meren kalojen ja kalastuksen jumala. Lorkym on tarkka aarteistaan, minkä vuoksi kalastajien on muistettava uhrata hänelle, jos mielivät saada saalista ja välttää hänen epäsuosionsa. Lorkymin valta ulottuu vain mereen, joten sisämaan kalastajat eivät häntä palvo. Lorkymin temppelit rakennetaan yleensä kalasataman tuntumaan. Lorkym kuvataan mieheksi, joka ojentaa molemmissa käsissään kahta kalaa.

OKARR, Maailmojen syöjä, on syvyyksissä asuva merihirviö, joka nostattaa myrskyjä ja kykenee nielemään kokonaisia laivoja. Khamilaisen mytologian mukaan maailman lopussa Okarr nielee koko maailman. Okarrin palvonta on harvinaista ja hänen pappinsa vielä harvinaisempia. Okarr kuvataan haiksi, valaaksi tai jättiläiskalmariksi. Joskus hänet esitetään romuluisena miehenä, jolla on jonkin meripedon pää.