Pallit hellänä mutta pelattiin silti. Kyse oli välisessiosta, jossa kukin hahmo sai puuhailla omiaan. Tässä muutamia poimintoja:

Jalal peittosi torilla pari ryökälettä, jotka kiusasivat savenvalajaa. Tapaus herätti nopeasti muidenkin dervissien kiinnostuksen. Hetkessä Jalalin ympärille kasvoi pieni veljeskunta, joka harjoittaa suojelutoimintaa. Veljeskunnan tavoitteena on ilmeisestikin Totisen Jumalan temppelin rakentaminen Padiin. Opiltaan veljeskunta on avataristinen. Saa nähdä, kuinka pian Jalal dervisseineen ajautuu konfliktiin kaupungin alamaailman (ja Ramekin) kanssa. Voi myös olla, että Jalalin idealismi joutuu koetukselle, kun se törmää veljeskunnan johtamisen käytännön haasteisiin.

Ramek puolestaan ryhtyi toimiin salakuljetusreitin perustamiseksi ja selvitti Silkkihuoneissa tapahtuneen ryöstön, jonka takana oli hänen uskonveljensä Shetuk Assatilainen. Kun Ramek pääsi niskan päälle, miehet sopivat vaihtavansa mysteerejä, minkä jälkeen Shetuk poistui kaupungista kohti Hamunatia.

Hasir päätti käyttää aikansa loitsujen opiskeluun, jossa hän saavuttikin menestystä. Sen sijaan hämärän peittoon jäi, miten ylipapin kuolema on otettu vastaan Hokarin temppelissä. Todennäköisesti valtataistelu on jo käynnissä. Aika näyttää, miten Hasirin asema temppelissä kehittyy, kun hän ei itse ole edistämässä sitä. Loitsun opiskelun lomassa Hasir kävi hakemassa kirjurikoulun vakoojaltaan kopioita dokumenteista, joiden pitäisi johtaa hänet satraappi Umsesin haudan luo. Omien puuhiensa lisäksi Hasir avusti Arkhosta tämän toimissa.

Arkhos ryhtyi märäätietoiseen toimintaan selvittääkseen, missä loput hänen esi-isänkuvistaan ovat. Ruumiinryöstön ja Hasirin suorittaman aaveen manauksen jälkeen selvisi, että pienoispatsaat ovat kapteeni Zenathoksen hallussa, hänen tamminappuloinaan. Miten Arkhos suhtautuu moiseen julkeaan loukkaukseen?

Hahmojen omien puuhien lisäksi kiinnostavan juonteen sessioon antoi kansanmies Em perheineen. Hahmothan houkuttelivat Emin, tämän vaimon Misisiin ja heidän kahdeksan lastaan mukaansa lupauksilla vauraudesta. Nyt sankarimme pääsivät lunastamaan lupauksiaan. Em työllistettiin katakombien kartoittajaksi, ja hänen rouvansa sai paikan Jalalin ja Abenhorin palvelijana. Emin toiseksi vanhinta poikaa kohtasi onnenpotku, kun Arkhos päätti kustantaa hänen kirjurinopintonsa. Tosin vastineeksi hän vaati pojan palvelukseensa. Session loppupuolella koettiin hämmentäviä hetkiä, kun kaatunut olut piirisi pöydänkanteen oinaan pään. Hahmot arvelivat tämän liittyvän jotenkin Sheneltamiin, mutta mihinkään konkreettiseen ei ryhdytty.