Kaikki olivat paikalla tuotantokauden ensimmäisessä pelissä. Sessio aloitettiin lyhyillä hahmokohtaisilla osuuksilla, joissa kukin sai hieman toteuttaa itseään.

Hasir pestasi palvelukseensa juopon kirjurin onkimaan tietoja satraappi Umsesin haudan sijainnista. Hinnaksi sovittiin 300 lanttia, joista puolet Hasir maksoi etumaksua. Tämän jälkeen Hasir kävi lahjomassa Hokarin ylipapin, joka lupasi Hasirille akoluuttivihkimyksen seuraavana uudenkuun yönä, eli noin viikon päästä.

Jalal joutui hankalaan välikäteen Padin torilla, kun korinpunojan vaimo Miriam nostettiin orjakauppiaaan lavalle. Ilmeisesti omantunnon pistämänä Jalal innostui maksamaan naisesta 400 lantttia. Jalal vapautti Miriamin heti, mutta tämä tuppautui silti Jalalin ja Abenhorin palvelijaksi korinpunojan taloon. Taman Käsipuolen henkivartija tuli uhkailemaan Jalalia torikohtauksen jälkeen.

Arkhos aloitti pelin Jokivarresta, missä hän näki epämääräisen khamiittimaagin myyntipöydällä esi-isäänsä esittävän miniatyyripatsaan. Arkhos hieroi patsaasta kaupat ja sai kaupanteon lomassa selville, että maagilla oli ollut enemmänkin samanlaisia patsaita. Arkhos ei kuitenkaan ruvennut kovistelemaan miestä saadakseen tietää, kenellä tämä oli loput esi-isät myynyt.

Kemar, tai siis Ramek, oli kiireinen rikollisverkostonsa johtamisessa. Ramek omistaa kymmenisen taloa Sokkelossa ja kerää suojelurahaa Silkkihuoneista. Lisäksi hänellä on tuloja Julkean orkidean bordellista ja hymyilevän krokotiilin majatalosta. Sen sijaan Sokkelon ja Jokivarren rikollinen toiminta ei ole hänen käsissään. Tämän vuoksi hän aloitti toimet uusien alaisten värväämiseksi.

Yhteinen toiminta alkoi, kun Sheral saapui Krokotiiliin hädissään: Tamanin henkivartija riehui Orkideassa. Toveruksemme lähtivät oitis paikalle. Saavuttuaan he saivat kuulla, että henkivartija oli jo lähtenyt. Hän oli kuitenkin hajottanut paikan, sytyttänyt pienen tulipalon ja tappanut kaksi poikaa. Selvää provokaatiota. Orkideassa käytiin vielä koominen sananvaihto, kun asiakkaana ollut joenjumala Korin pappi ilmaisi Ramekille närkästyksensä tapahtuneesta.

Orkidean jälkeen Ramek vakoili Tamania ja sai selville, että tämä oli pestannut palvelukseensa dervissin, pari liskomiestä, khamiittimaagin sekä kykloopin. Kauppias oli selvästi tosissaan. Sankarimme alkoivat varautua Tamanin seuraavaan siirtoon ja värväsivät kaksi lihasta lisää: delonialaisen Derkhosin ja kiihkeän dervissi Irukin. Sitten he jäivät krokotiiliin odottamaan.

Tapahtumat saivat yllättävän käänteen, kun varjostajaksi jätetty ammattirapa tuli ilmoittamaan, että Taman oli lähtenyt Jokivarteen Nauravan ibiksen majataloon. Hasirin varoitteluista huolimatta toveruksemme päättivät nitistää Tamanin siellä. Seurasi mitä kiivain taistelu Tamanin värväämiä tappajia vastaan. Itse Tamania ei näkynyt. Sankarimme selvisivät lopulta voittajina, mutta eivät ilman naarmuja: Hasir sokaistui khamiittimaagin loitsusta. Vangeikseen sankarimme saivat yhden liskomiehen, joka lupasi itsestään lunnaat, sekä dervissin oppipojan Kahumin.

Lopuksi hahmot yrittivät tasata tilinsä Tamanin kanssa tämän villassa. He saivat kuitenkin huomata, että Taman oli palkannut oinaan maagi Sheneltanin suojakseen. Kauhuissaan miekkosemme pakenivat Sheneltanin manaamia yöttäriä. Ramek kuitenkin sieppasi vangikseen Tamanin palvelijan. Hänen avullaan Ramek lähetti terveiset, että olisi valmis rauhaan Tamanin kanssa.

Session lopuksi Abenhor esitti valistuneen arvionsa Hasirin sokeudesta ja tuli siihen tulokseen, että sen ehkä voisi parantaa pyhällä puhdistavalla vedellä, jota Korin temppelissä osataan valmistaa.