Kaikki olivat paikalla. Session tapahtumat pyörivät pääasiassa kahden asian ympärillä: Hokarin temppelissä käynnistyneen valtataistelun ja Sokkelon eristämisen.

Mentyään Hokarin temppeliin tutkailemaan tilannetta Hasir sai huomata, että ylipapin kuolema oli jo käynnistänyt vaikutusvaltaisimpien pappien valtataistelun. Ylipapin virkaan tähtäävät papit lähestyivätkin maagikkoamme lupauksin ja uhkauksin. Hasir kuitenki piti päänsä kylmänä. Oman hämmennyksensä aiheutti vielä Hanumatista saapunut korkea pappi Heet, joka ilmeisesti sekaantui temppelin asioiin. Peli-illan aikana tapahtumat kehittyivät niin, että Hasir kumppaneineen päätyi lavastamaan hanumatilaisen syylliseksi ylipapin kuolemaan (tieto, jolla tämä oli yrittänyt Hasiria kiristää). Hasir pääsi näin uudeksi ylipapiksi ylenneen Menumetin suosioon, sillä tämä jumalankuvan pesijöiden esimes tahtoi raivata Heetinkin pois tieltään. Palkinnoksi Hasir vihittiin Hokarin akoluutiksi. Menojen päätteeksi Hasir huomasi uhranneensa ghoulien herralle palkollisensa Emin vanhimman pojan.

Sokkelon eristäminen puolestaan oli ennen muuta Jalalin murhe. Yleistyvien ruttotapausten vuoksi kapteeni Zenathos päätti eristää Sokkelon muusta kaupungista: köyhät kuolkoot, jos ruto niin saataisiin pysähtymään. Jalal päätti kuitenkin urhoollisesti ja Jumalaansa luottaen jäädä Sokkeloon. Pian hänen oppilaansa ja jopa hän itse olivat sairastuneet. Apu löytyi Korin temppelin elämänvedestä, jota kuitenkin riitti vain 50:lle. Sankarimme saivat valita, ketkä parannettaisiin.

Session lopuksi vaunupasha Elamehut kutsutti  toverukset eteensä. Hän oli kenties vakoojiensa välityksellä saanut tietää, että kulkutauti johtui Issurin vihasta. Vitsauksen lopettamiseksi hän tarjosi hahmoille tehtävää: menisivätkä nämä Hamunatiin tuodakseen sieltä Issurin jumalankuvan ja papin?