Mielessäni on joitakin hahmokonsepteja, joita mielelläni kampanjassa näkisin. Ajattelin, että aluksi kaikki hahmot olisivat hyvin köyhiä ja kyvyiltään vain hieman tavallista ihmistä voimakkaampia. Kokemuksen myötä hahmoilla on kyllä mahdollisuus kehittyä eeppisiin mittasuhteisiin. Hahmoja luodessa on myös syytä pitää mielessä, että kampanja tulee olemaan seikkailuroolipelaamista. Tämä tarkoittaa, että hahmojen on kyettävä täyttämään seikkailijan saappaat, ainakin kampanjan edetessä hieman pidemmälle. Tässä muutamia tyyppejä, jotka voisivat olla sopivia:
  • Kirjuriopiskelija: hahmo on lähes valmis kirjuri, jolla on laajat tiedot maallisista ja yliluonnollisista asioista. Hän osaa joitakin loitsuja ja hän on vihkiytynyt jonkun jumalan mysteereihin. Hahmo ei kuitenkaan vielä ole pappi. Hahmolla voisi myös olla lääkärin koulutus. Ajattelin, että hahmo on kotoisin köyhistä oloista, esimerkiksi maalaiskylän yhdessä oppiin lähettämä.
  • Katupoika: hahmo on viettänyt nuoruutensa kaduilla lain eivätkä varkauksien ja huijausten kaltaiset pikkurikokset ole hänelle vieraita. Hahmo myös osaa tapella melko hyvin, ainakin veitsellä.
  • Delonialainen soturi: hahmo on juuri orjuudesta paennut delonialainen onnenonkija, jolla ei juuri nyt ole mitään omaisuutta. Hän on pelottava vastus taistelussa - ase ja panssari tosin auttaisivat. Hahmo voisi myös tuntea merenkulun ja kaupankäynnin maailmaa.
  • Dervissi: hahmo on kuljeskeleva soturimystikko, joka etsii Totista Jumalaa ja yrittää samalla tehdä hyviä tekoja. Hän hallitsee aseettoman taistelun tanssit ja  dervissien mystiset  keskittymistekniikat, jotka parhaimmillaan antavat hänelle yliluonnollisia kykyjä.
  • Marai-metsästäjä: hahmo on primitiivinen metsästäjä, joka syystä tai toisesta on jättänyt klaaninsa ja lähtenyt katselemaan maailmaa. Kaupunkielämä ja sivistyneet tavat voivat olla suurikin ihmetyksen aihe tälle villille, joka on tottunut elämään luonnon ja henkien ehdoilla. Maraina hahmo tietysti on ylivertainen erämies.
Muitakin hahmoja voi ehdottaa. Käyttäkää kommentointia ja kertokaa, mitä haluatte olla. Tohtorismies jo vähän varaili katupoikaa itselleen.